I takt med, at boligerne er blevet bedre isolerede, er forekomsten af skimmelsvamp desværre også øget. Ældre boliger kan have skimmelsvamp på grund af fugt fra ældre vandskader, mens nyere, tætte boliger holder på varmen, men uheldigvis også på fugten. Helt nye boliger kan afgive fugt fra materialerne, mørtel og spartelmasse for eksempel, og det kan danne grobund for skimmelsvamp. Man tilråder, at der luftes hyppigt ud og laves gennemtræk i en bolig flere gange om dagen, men det sker ikke altid, og hvis man samtidig tørrer tøj inde, påvirkes indeklimaet i negativ retning. Madlavning uden omhyggelig udsugning er også en fugtkilde, ligesom ejendommen kan have hjørner og vægge, der er dårligt ventilerede. Fugtskader skaber også skimmelsvamp med tiden, og det kan have kedelige helbredsmæssige konsekvenser for de mennesker, der opholder sig i boligen, ligesom selve ejendommen tager skade af det.

Skimmelsvampe er bittesmå og kan bo på mange overflader

Vores certificerede medarbejdere er dygtige til både at finde og at bekæmpe skimmelsvamp. Svampene vokser, hvor der er ilt, organisk materiale og fugt, og det kan være på træ, tapet, krydsfiner-, gips- og spånplader og under tæpper. Af og til skal der ledes bag vægge, bag tapeter og i hjørner, der er tildækket, og hvor skimmelsvampen trives ekstra godt. Mennesker kan opleve påvirkede luftveje, åndedrætsbesvær, tørre øjne, træthed, hovedpine og koncentrationsbesvær, også selvom man ikke lige kan spotte skimmelsvampene. Vi hjælper med at lokalisere skimmelsvamp, og efterfølgende med at bekæmpe svampene.

Vi er certificerede i at bekæmpe skimmelsvamp

Vores ansatte har certificering i bekæmpelse af skimmelsvamp, ligesom de løbende tager opfølgende kurser for at tilegne sig den nyeste viden på området. Det betyder, at vi effektivt kan tage hånd om bekæmpelse af skimmelsvamp i jeres bolig eller boligforening. Hvis der er tale om et større angreb, foretages en grundig skimmelsanering, og til meget omfattende skimmelangreb rekvirerer vi typisk en skadeservicevirksomhed, der bistår os i udbedring af ejendommen. Nogle skimmelsvampe udvikler deciderede giftstoffer, og kan give udslæt, hvis man rører ved dem. Derfor bør effektiv bekæmpelse af skimmelsvamp foretages af uddannet personale.

Malerarbejde efter skimmelsvamp, brand og vandskader

Vi udfører såvel selve bekæmpelsen af skimmelsvampe og det malerarbejde, der efterfølgende skal foretages, ligesom vi også udbedrer skader og udfører malerarbejde efter brandskader og vand-/fugtskader. Står du eller din boligforening med mistanke om eller konstateret skimmelsvamp, kommer vi gerne og rådgiver om hvorledes bekæmpelsen kan ske, og i hvilket omfang indsatsen bør være. Vi betjener private kunder og boligforeninger i Vallensbæk, Ishøj og Herlev samt hele Storkøbenhavn, og vi er klar til at rykke ud med effektiv og certificeret bekæmpelse af jeres skimmelsvamp, uanset hvor stort eller lille svampeangrebet er. Kontakt os, så snart I har en mistanke om skimmelsvamp, så vi kan rådgive, udbedre og sanere, inden mennesker og ejendom bliver yderligere påvirket af det.

Kontakt os

Udfyld formularen med dit navn og din besked.
Vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller kontakt os her:
Telefon: 31 360 360
Mobil: 40 905 044
vejdiksen@vejdiksen.dk