Vi har mange års erfaring med at håndtere fraflytninger og istandsættelse af lejligheder for både private kunder og boligforeninger.Som malerfirma løser vi naturligvis opgaver med malerarbejde og hele malerentreprisen, og de øvrige entrepriser er vi gerne hovedentreprenør på. Det betyder, at du som boligadministrator trygt kan overlade den samlede istandsættelse af lejlighed til os, og dermed spare både tid og penge. Samtidig slipper du for at skulle håndtere det samlede overblik. Det klarer vi.

Som hovedentreprenør klarer vi alt ved fraflytning

Der er oftest behov for flere håndværkere og flere entrepriser ved istandsættelse af lejlighed ved fraflytning. Flyttelejligheder er lige så forskellige, som de mennesker der bor i dem, og som boligforening kan der være brug for større eller mindre grad af istandsættelse ved den enkelte fraflytning. Uanset hvor pæn en lejlighed står efter flytning, vil der næsten altid skulle udbedres mere end malerarbejdet. Som boligadministrator kan der være nok at holde styr på, hvis der skal både maler, tømrer, murer, VVS’er og elektriker ind i lejligheden, og der er som oftest en ny indflytningsdato som deadline. Der kan være flere eller færre skader, fejl og mangler, der skal udbedres, og vi har en bred vifte af samarbejdspartnere, som kan håndtere alle entrepriser.

Istandsættelse af lejlighed fra start til slut

Vi har dygtige samarbejdspartnere gennem lang tid inden for gulvarbejde, ligesom vi stiller samme høje kvalitetskrav til vores øvrige samarbejdspartnere som tømrere, elektrikere, murere og VVS’ere. Det betyder, at vi kan koordinere indsatsen, så de enkelte håndværkere ikke går i vejen for hinanden. Som malerfirma er vi naturligvis stærke på maling af flyttelejlighed, og udfører spartelarbejde, filtopsætning og tapetsering med fokus på kvalitet og holdbarhed. Vores samarbejdspartner på gulvarbejde står for slibning af alle slags trægulve, såvel lamelgulve som parketgulve og plankegulve. Er der ønske om pålægning af linoleum, mestrer vi også det. Og så slutter vi altid af med grundig rengøring af boligen, så den står flot og indflytningsklar.

Din boligforening får en fast, gennemsigtig pris

Som boligadministrator kan du regne med vores priser. Vi afgiver tilbud i faste priser, afhængig af antal kvadratmeter og boligens stand, både på en enkelt entreprise og på hovedentreprisen. Vi sætter en ære i gennemsigtighed, så du ved, hvad du kan regne med. Det gør din ressourcestyring som boligadministrator nemmere, og samtidig slipper du for mange kontaktflader og koordinering.

Vi kører dagligt i Vallensbæk, Ishøj og Herlev samt hele Storkøbenhavn. Lad os give dig og din boligforening en konkurrencedygtig og fast pris på istandsættelse ved fraflytning, uanset om det drejer sig om en enkelt lejlighed eller flere flyttelejligheder. Vi ved, at der skal arbejdes med deadline i en boligforening, uden at det går ud over kvaliteten, og vi er klar til at løse opgaverne i jeres boligforening.

Kontakt os

Udfyld formularen med dit navn og din besked.
Vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller kontakt os her:
Telefon: 31 360 360
Mobil: 40 905 044
vejdiksen@vejdiksen.dk