Overskuelige renoveringsprojekter med besparelse på både tid og økonomi

Vores murere gennemgår og udskifter løse klinker og fliser, laver nye fuger, foretager pudsning af vægge og komplet renovering af badeværelser. Hos os tilrettelægger vi dit renoveringsprojekt på en overskuelig måde. Det kan nemlig være en kompliceret proces der involverer flere faggrupper. Vi holder styr på koordineringen, så alle arbejdsopgaver udføres i overensstemmelse med aftalerne i din kontrakt. En samlet koordinering er besparende for dig som kunde i forhold til økonomi og tid.

Vi omsætter dine ideer til holdbare løsninger

Vi følger nøjagtigt dine krav til indretningen og udseendet på rummet i forhold til valg af farver på fliser, størrelsen på fliser, fugefarver og armaturdesign. Alt foregår i overensstemmelse med dine ønsker og behov til et funktionelt og æstetisk badeværelse. Vi realiserer ideerne og omsætter dem til løsninger som fungerer.

Efter afmonteringen af det gamle badeværelse opbygger håndværkerne et nyt i overensstemmelse med dit valg af materialer og farver. Opgaverne er derfor varierede med stor forskel i areal og krav i forhold til materialer og den praktiske indretning, hvilket kun er en faglig udfordring.

Forlæng badeværelsets levetid med et sundt vådrumsmiljø

Med vores solide erfaring med totalrenoveringer sikrer vi dig et sundt vådrumsmiljø uden fugt, råd og svamp. Vi har den nødvendige indsigt i de specielle krav til materialer og konstruktion, så der ikke opstår skader. Den rigtige professionelle hjælp giver forlænget levetid til badeværelset, som holder mange år frem i tiden uden de store tiltag.

Kontakt os

Udfyld formularen med dit navn og din besked.
Vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller kontakt os her:
Telefon: 31 360 360
Mobil: 40 905 044
vejdiksen@vejdiksen.dk