Hvad koster godt malearbejde? Hvis vi skal give dig et seriøst tilbud, er vi nødt til at vide lidt mere om opgaven. Er der tale om en simpel istandsættelse ved fraflytning, eller skal vi også udbedre fugtskader eller skader efter skimmelsvamp? Vi har den håndværksmæssige ekspertise, så vi håndterer en hvilken som helst maleopgave. Så kontakt os med det samme og få en snak med et seriøst malerfirma i Storkøbenhavn. Vi udfører malerarbejde, skimmelsanering og laver renovering af lejligheder ved fraflytning både som enkeltentreprise og som hovedentreprise, ligesom vi for mange boligforeninger også står for vedligeholdelse af vinduer, trappeopgange og flyttelejligheder. Vi betjener lige så gerne den mindre privatkunde som boligadministratorer, arkitekter, entreprenører og erhvervsvirksomheder, og sætter en ære i at levere malearbejde i høj kvalitet til en stærk pris.

malerfirma-vejdiksen-tillid

Malearbejde i Storkøbenhavn

Geografisk dækker vi en stor radius på ca. 30 km inden for Storkøbenhavn henover Vallensbæk, Ishøj og Herlev.

Lad os udarbejde et uforpligtende maler tilbud på din eller din boligforenings opgave baseret på kvalitetsarbejde og troværdighed til gennemsigtige priser.

Stol på vores faguddannede malere, der sikrer at din maleopgave bliver løst til din absolutte tilfredshed. Vi har styr på alt omkring spartling, tapetsering med både tapet og filt, og maling af både vægge, lofter, gulve, vinduer og døre.

Vi lægger vægt på at anvende så miljørigtige produkter som muligt, men først og fremmes sikrer vi dig professionelt malearbejde til den bedste pris.

Bliv inspireret

vejdiksen-bomaerke-divider

Kontakt os

Udfyld formularen med dit navn og din besked.
Vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller kontakt os her:
Telefon: 31 360 360
Mobil: 40 905 044
vejdiksen@vejdiksen.dk