Gamle håndværksteknikker og viden om moderne byggeri går hånd i hånd

Vi garanterer tømrerarbejde som vægter kvalitet og holdbarhed; dygtigt håndværk som prioriterer både detaljen og helheden i det færdige resultat. Vores tømrere arbejder alsidigt med mange forskellige opgaver og har professionel indsigt i faget. De leverer kvalitetsprægede håndværksteknikker og har opdateret viden om moderne konstruktioner og byggeri.

Prioriter din ejendoms sundhedstilstand

Tømrerydelserne omfatter gennemgang og udskiftning af døre, vinduer, greb, skabe, låger mm. Vinduer og døre er af stor betydning for en ejendoms sundhedstilstand og signalværdi. Nye vinduer har en høj isoleringsevne og en positiv indvirkning på varmeregnskabet. Lad os gennemgå din ejendoms vinduer og udskifte ødelagte vinduesrammer. Det betaler sig på den lange bane.

Forny din ejendom hos Vejdiksen med en flot istandsættelse

Vi udskifter og reparerer gulve, leverer og monterer også nye køkkener samt udskifter hoveddøre og opgangsdøre. I lejlighederne skifter vi døre, karme og gerigter og fodpaneler. Ved køkkenrenoveringer leverer vi billige kvalitetskøkkener fra HTH og Svanekøkkenet. Ofte får du en bedre pris fra os, end du selv kan forhandle dig frem til.

Ingen opgaver er for små

Har du ikke brug for en totalrenovering af et køkken, udskifter vi kun greb, låger og korpus. Er du interesseret i nye bordplader og køkkenvaske, har vi løsningerne. Det giver indlysende fordele på prisen og er besparende for dig som kunde, med en delvis istandsættelse. Inden vores håndværkere går i gang med opgaven, får du en plantegning til at give overblik.  På tegningen skitserer vi, hvilke ændringer og forbedringer som håndværkerne foretager, når projektet går i gang.

Kontakt os

Udfyld formularen med dit navn og din besked.
Vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller kontakt os her:
Telefon: 31 360 360
Mobil: 40 905 044
vejdiksen@vejdiksen.dk