Præsentable lejemål med effektiv før – og efterrengøring

Rengøring af lejligheder er alt fra rengøring af boliger og trapper, rengøring af ovne, emhætter; køle/frys, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere og afkalkning af brusekabiner og badeværelsesfliser. Vi foretager grundig før- og efterrengøring af flyttelejligheder. Hvis en tidligere lejer ikke har tømt lejligheden, laver vi en totalrengøring og fjerner det efterladte. Alt fremstår rengjort og færdiggjort, når lejligheden afleveres til den nye lejer. Vi er din garanti for, at det ser pænt og præsentabelt ud.

Få sat flueben ved to do – listen

Vi skriver en flytterapport, når to do-listen er formindsket. Vores malere foretager det absolut sidste chek. Er der yderligere fejl og mangler som kræver udbedring og ekstraarbejde, tager vores administrative medarbejder kontakt til dig. Der foretages ikke yderligere tiltag på ejendommen uden, at du godkender dem.

Giv et flot indtryk med velholdte altaner

Er der problemer med alger på altanen, renser vi med en effektiv algedræber og spuler den ren bagefter. Den miljøgodkendte og miljøvenlige algefjerner renser de synlige grønne alger, og de sporer som ikke kan ses.  Algedræber kan bruges på alle overflader som tåler vand og forebygger, at f.eks. træværket begynder at rådne. Vi garanterer dig et godt resultat.

En velholdt ejendom er en investering i fremtiden

Med vores team af veluddannede håndværkere, som løbende opdateres med alt det nye inden for deres fag, ser vi frem til et godt samarbejde med dig. En hel- eller delvis ejendomsrenovering er en sikker investering i fremtiden.

Kontakt os

Udfyld formularen med dit navn og din besked.
Vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller kontakt os her:
Telefon: 31 360 360
Mobil: 40 905 044
vejdiksen@vejdiksen.dk