Hos os møder du faguddannede håndværkere som er veluddannede og ajourførte med den nyeste viden inden for deres fagområder. Vi følger med i den seneste udvikling gennem relevante kurser og efteruddannelse. Derfor har du garanti for, at de opgaver vi varetager udføres af medarbejdere med et svendebrev. Det betyder at vores arbejde, inden for alle fagområderne, bygger på faglig viden og solide kompetencer. Vi ved, hvad vi har med at gøre.

Trivsel og kvalitet

Trivsel på arbejdspladsen har høj prioritet hos os. Vi samler på tilfredse medarbejdere som arbejder under ordentlige forhold på en overenskomst. Det giver kvalitet i opgaveløsningen og overskud til dagligdagens udfordringer, hvilket er en fordel for dig som kunde hos os. Vores opgaveløsning inden for et bredt område af faglige ydelser for en fast kreds af kunder, er den bedste reference vi kan give dig. Vi samler nemlig også på tilfredse kunder.

Troværdighed med kvalitetsmaterialer

De materialer, vi benytter i forbindelse med udførelse af en opgave, er kvalitetsmaterialer med god holdbarhed. Andet kan ikke betale sig. De skal holde til at blive brugt i hverdagen af mange mennesker, efter renoveringen er afsluttet. Det skal være en investering med løsninger, som holder i fremtiden, uden de store vedligeholdelsestiltag.

Respekt for dine ressourcer med effektiv planlægning

Vi ved af erfaring, at tid er en knap ressource for dig. Derfor har proces og planlægning høj prioritet hos os. Du bliver medinddraget fra første møde og sammen lægger vi en plan for opgaverne og udarbejder en tidshorisont, som vi sætter en ære i at overholde. Hvis vi vurderer, at en ønsket opgave ikke kan nås inden for den givne tids- eller budgetramme, vil vi hellere takke nej til opgaven end at risikere en utilfreds kunde. Vi samler nemlig ikke bare på tilfredse medarbejdere, men også på tilfredse kunder.

Velkommen til et fremtidigt samarbejde

Vi ser frem til et fremtidigt samarbejde, hvor vi løser vores opgaver med høj faglighed. Med fokus på kvalitet, tid og pris der tager udgangspunkt i dine ønsker, dine behov og dit budget, lægger vi sammen en realistisk tidsplan. Vi gør planer til virkelighed med faglige løsninger.

Kontakt os

Udfyld formularen med dit navn og din besked.
Vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller kontakt os her:
Telefon: 31 360 360
Mobil: 40 905 044
vejdiksen@vejdiksen.dk