Hos os finder du ikke en maler, der ikke er uddannet inden for faget. Vi ansætter kun uddannede malersvende og ikke selvlærte malere. Det betyder, at du har en sikkerhed for, at alt malerarbejde udføres af kompetente fagfolk, der ved, hvad de har med at gøre, og har både faglig viden og kompetence til at udføre enhver maleropgave. Vi sætter en ære i at være en god arbejdsplads, og det betyder, at vores malere naturligvis er ansat efter overenskomst og arbejder under ordentlige forhold. Vi kan løse alle opgaver uanset størrelse, og har du selv eller din boligforening en stor opgave, samarbejder vi gerne med andre malerfirmaer. Vi stiller lige så høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi gør til os selv, så uanset hvilken maler, der kommer ud til dig, sender vi kun de bedste.

vejdiksen-bomaerke-divider

Troværdighed i malerspanden

Vi benytter kun de bedste materialer, andet kan ikke betale sig. Det vil sige, at det er stærk og solid maling, vi har med i malerspanden, så de malede overflader kan tåle hverdagens liv efter maling. Men vi har ikke kun maling med i malerspanden, vi leverer også troværdighed og respekt for dine ressourcer. Hvad enten du er privat kunde, erhvervskunde eller boligforening, tager vi udgangspunkt i dine ønsker, dine behov og dit budget, og sammen med dig lægger vi en realistisk tidsplan, så du altid ved, hvad du kan regne med. Hvis vi vurderer, at en ønsket opgave ikke kan nås inden for den givne tids- eller budgetramme, vil vi hellere takke nej til opgaven end at risikere en utilfreds kunde.

Tillid er godt, men vi kontrollerer også

Du skal have tillid til os og til kvaliteten af det arbejde, vi leverer, uanset om det er en lille opgave eller en større omgang. Derfor bruger vi ressourcer på proces og planlægning, så vi sammen kan fastlægge omfang og tidsplan. Vi ved, at deadlines ofte er stramme, og at det meste malerarbejde gerne skulle være udført i går, og derfor er god planlægning alfa og omega. Vi arbejder ud fra Paragraf AB92 regler og normer og har intern kvalitetskontrol i form af skema til eget brug, så vi kan evaluere indsatsen ved afslutningen af hver enkelt opgave. Når det handler om bekæmpelse af skimmelsvamp har vi ansatte, der er certificerede til opgaven, og som løbende efteruddanner sig. Af hensyn til både miljø og medarbejdere anvender vi ofte svanemærket og miljøgodkendt maling, så vidt det er muligt skaffe det.

vejdiksen-bomaerke-divider

Smalle og brede pensler til en bred vifte af kunder

Vi udfører malerarbejde og laver renovering af lejligheder ved fraflytning både som enkeltentreprise og som hovedentreprise, ligesom vi for mange boligforeninger også står for vedligeholdelse af vinduer, trappeopgange og flyttelejligheder. Vi betjener lige så gerne den mindre privatkunde som boligadministratorer, arkitekter, entreprenører og erhvervsvirksomheder.

Kontakt os

Udfyld formularen med dit navn og din besked.
Vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller kontakt os her:
Telefon: 31 360 360
Mobil: 40 905 044
vejdiksen@vejdiksen.dk