Faglighed. Overblik. Effektivitet. Gennemskuelighed.

Vi hedder Vejdiksen. Vi har rigtig lang erfaring med totalrenovering af ejendomme, og stiller et bredt udvalg af veluddannede håndværkere til rådighed for dig. Til at varetage din opgave, møder du vores faguddannede underleverandører, der har solide kvalifikationer med sig fra deres egne firmaer. Det er en økonomisk fordel for dig, da det er langt billigere med hyret arbejdskraft end med fastansat personale. Med vores gennemtænkte, rentable løsninger, holder vi os inden for rammerne af dit drifts- og renoveringsbudget. Vi leverer til prisen. Og til tiden. Hver gang.

I kraft af vores lange erfaring, har vi ofte hovedentreprisen med ansvaret for at koordinere det hele. Det giver et godt kundeoverblik til dig, og bedre tidsplanlægning for de mange involverede faggrupper. Du har måske brug for både en murer til selve renoveringen eller til reparation af badeværelser og for VVS til nye toiletter, håndvaske og brusere samt for en elektriker til vådrumssikring og udskiftning af radiatorer til gulvvarme?  Hos os løser vi alt fra enkeltentrepriser til totalløsninger på el – arbejde, tømrer, gulvarbejde, murer, VVS, hårde hvidevarer og rengøring.

Tillid og tryghed er nøgleord for os. Derfor udfører vi præcis, det du har brug for, inden for tidsrammen og til den rigtige pris. Vi er ikke altid billigst, men garanterer dig en høj faglighed. Vi matcher de øvrige priser på markedet med kvalificerede tilbud på hoved- eller enkeltentrepriser.

Gennemsigtighed med en udførlig og detaljeret kontrakt

Priserne på ydelserne er gennemskuelige for vores kunder. Du får en tilbudsspecificering med en konkret pris på hver enkelt ydelse, inden vi starter samarbejdet. Aftalerne dokumenterer vi for dig i en skriftlig aftale, som munder ud i en kontrakt, hvor alle detaljer er på plads. Kontrakten indeholder også en beskrivelse af omfanget af opgaven, dine krav til kvaliteten på det udførte arbejde og en tidshorisont.

Som tovholder på din sag, tilbyder vi en ekstern konsulent med bygningskonstruktørbaggrund, der tager sig af projektstyringen. Han deltager i byggemøder og møder med bygherren, når der er behov for det. Hos os får du opdateringer og en nøjagtig status på opgaven.

I dialog med vores kunder

Vi er altid åbne for en faglig dialog, da vores mål er tilfredse kunder. Derfor bliver vores kunder hos os gennem længere tid. Og fordi vi er konkurrencedygtige på markedet med rentable løsninger. Blandt vores faste kunder er ejendomsselskaberne; CIJ- ejendomme, Taurus, Cura og Heimstad.

Elarbejde

Vi udfører el-opgaver uanset din ejendoms alder og størrelse. Alt el-arbejde fra vores hånd er autoriseret, funktionelt og så billigt som muligt.

Tømrer

Vi garanterer tømrerarbejde som vægter kvalitet og holdbarhed; dygtigt håndværk som prioriterer både detaljen og helheden i det færdige resultat.

Gulvarbejde

Er der kommet pletter, ridser og slitage på gulvene i din ejendom, behøver de ikke udskiftes helt. Vi har en økonomisk og miljøvenlig løsning, som bevarer de oprindelige gulve med et flot slutresultat.

Murer

Vores murere gennemgår og udskifter løse klinker og fliser, laver nye fuger, foretager pudsning af vægge og komplet renovering af badeværelser.

VVS

VVS- ydelserne omfatter gennemgang og udskiftning af rør, installationer og radiatorer. Vi skifter også toiletter, håndvaske, brusearmaturer og perlatorer for dig.

Hårde hvidevarer

Efterspørger du udskiftning af hvidevarer, er vi leveringsdygtige med garanti på leverancerne. Har du dine egne leverandører, er det hvad som aftales. Ellers byder vi ind med vores samarbejdspartnere til fordelagtige priser. Valget er dit.

Rengøring

Rengøring af lejligheder er alt fra rengøring af boliger og trapper, rengøring af ovne, emhætter; køle/frys, vaskemaskiner, opvaskemaskiner, tørretumblere og afkalkning af brusekabiner og badeværelsesfliser.

Malerarbejde

Hos Vejdiksen sætter vi en ære i at udføre malerarbejde i den bedste kvalitet til faste priser og til de aftalte deadlines. Vi laver alle former for malerarbejde, og for vores malerfirma er ingen opgave for lille, og ingen opgave er for stor.

Kontakt os

Udfyld formularen med dit navn og din besked.
Vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller kontakt os her:
Telefon: 31 360 360
Mobil: 40 905 044
vejdiksen@vejdiksen.dk