Hos Vejdiksen sætter vi en ære i at udføre malerarbejde i den bedste kvalitet til faste priser og til de aftalte deadlines. Vi laver alle former for malerarbejde, og for vores malerfirma er ingen opgave for lille, og ingen opgave er for stor. Vi klarer alt fra en enkelt væg til hele boligkomplekser.

malerfirma-vejdiksen-as-arbejder

Lad vores maler vise dig mulighederne

Når man overtager en bolig, er det oftest malerarbejdet, der giver følelsen af nye omgivelser. De fleste ønsker at få frisket vægge og lofter op med kvalitetsmaling og måske i nye farver. Som maler kan vi rådgive dig om, hvordan de enkelte farver ”former” rummet, og hvordan du visuelt kan gøre rummene større eller mindre med lyse og mørke farver. Vores malerfirma har altid farveprøver med, så du kan vælge præcis den nuance, du ønsker dig.

Måske er det tid at få sat det tapet op, du altid har drømt om? Vores maler kan både klare spartling, filtning og tapetsering, så dine vægge står flotte som nye, og præcis som du gerne vil se på dem.

Hvis det er hele boligen, der skal sættes i bedre stand, har vi også massiv erfaring i maling af alt indvendigt træværk, så dine paneler, døre, dørkarme og vinduer kan stå som nye. Med professionelt malerarbejde vil lejligheder og boliger efter renovering og ombygning stå som nyt og lige til at flytte ind i.

Professionelt malerarbejde ved fraflytning

Uanset om du er privat kunde eller boligforening, har vi mange års erfaring med malerarbejde ved fraflytning. Vi ved, at efter tidligere beboere vil der være behov for udbedring af småskader, spartling af huller med mere, og at der oftest er stramme deadlines. Vi udfører malerarbejde til den aftalte tid og til de aftalte priser. Som maler kan vi løse alle indvendige maleropgaver i boliger og lejligheder af alle størrelser, og vi giver gerne et samlet tilbud til din boligforening, hvis det drejer sig om en større malerentreprise, ligesom vi ofte er hovedentreprenør ved en hel fraflytning.

Vores malerfirma arbejder også gerne for erhvervskunder

Som virksomhed ved vi, at pæne miljøer giver glade medarbejdere. Skal I have udført malerarbejde, maler vi gerne i jeres kontorer og kontormiljøer, så det så vidt muligt ikke generer virksomhedens daglige drift. Skal der friskes op med nye gulve eller lægges gulvtæpper, påtager vi os gerne opgaven. Som maler og hovedentreprenør kan vi stå for kontakt til de øvrige håndværkere, så planlægningen sker optimalt og uden spildtid. Det sparer jer for koordinering af ressourcer, ligesom vi naturligvis sørger for, at enhver opgave afsluttes med en grundig rengøring.

Vi kører dagligt i Vallensbæk, Ishøj og Herlev samt hele Storkøbenhavn. Lad vores malerfirma give dig, din boligforening eller din virksomhed et godt tilbud på professionelt udført malerarbejde i høj kvalitet til faste priser – og til tiden.

vejdiksen-bomaerke-divider

Kontakt os

Udfyld formularen med dit navn og din besked.
Vi vil vende tilbage til dig, hurtigst muligt.
Eller kontakt os her:
Telefon: 31 360 360
Mobil: 40 905 044
vejdiksen@vejdiksen.dk